In no-time vol trots jouw mooie missie de wereld in slingeren

Met een solide logo, huisstijl en website, zonder de hoofdprijs te betalen

Je bent ondernemer geworden om iets te verbeteren in de wereld

Je bent super gedreven om dat verschil te gaan maken. Je wilt een sterk logo waar je mee herkend gaat worden en een degelijke website die jouw missie eer aan doet. Maar shit hee, hoe begin je? Volledig uitbesteden is nog geen budget voor, maar zin en tijd om alles zelf te maken is er ook niet.

Waarschijnlijk twijfel je tussen deze opties:

Zelf doen

Als je het allemaal zelf gaat doen, kost dat minder geld, maar des te meer frustratie en kostbare tijd. En eerlijk? Je ziet het er meestal aan af dat iets zelf in elkaar is geknutseld. Het gaat ten koste van ‘n goede eerste indruk, met het gevolg dat je doelgroep afhaakt en je onderneming niet van de grond komt.

volledig Uitbesteden

Als je een logo, huisstijl en website uitbesteedt aan een goede designer, ben je al snel € 2.500 kwijt. Dan héb je ook wel wat natuurlijk. Maar misschien ben je daar nog niet klaar voor en is dat budget-wise een te grote stap.

Ik heb nog een andere optie…

Ik geloof niet dat het slim is om te snel veel te investeren in een logo & website. Want over een jaar heb je heel veel nieuwe inzichten en matcht het waarschijnlijk niet meer. Maar het is óók eeuwig zonde als duurzame missies niet serieus worden genomen door een matig zelfgeknutseld logo & website.

Ondernemers die iets willen verbeteren in de wereld, moeten alle ruimte voor succes krijgen. Daarom wil ik jou supergraag helpen aan een solide, degelijke huisstijl en website voor jouw merk, zonder de hoofdprijs te betalen. Zodat jij snel, vol trots en vol zelfvertrouwen zichtbaar wordt.

SuperTiny’s Basic Branding-kit

Met deze kit ontwerp ik het minimale dat je nodig hebt om jouw onderneming vol trots zichtbaar te maken. Geen dure, lange trajecten met toeters en bellen, maar eenvoud en efficiëntie zijn key om jou een basis te geven waar je écht indruk mee maakt en serieus wordt genomen.

Moodboard

Op basis van jouw antwoorden op vragen die over je onderneming en boodschap gaan, maak ik een moodboard met een kleurenpalet. Zo kunnen we checken of we qua sfeer op één lijn zitten, wat terug zal komen in de vormgeving van je logo & website.

Typografisch logo

Ik ontwerp een eenvoudig, krachtig typografisch logo (zonder illustratie). Less is more! Perfect om mee te starten en direct een professionele indruk te maken. 

Wordpress website

Voor jouw nieuwe website gebruik ik mijn eigen SuperTiny template als basis. Hierdoor kan ik super efficiënt jouw website maken, zodat jij snel live kunt en die mooie missie kunt uitvoeren. Een killer-website zonder de hoofdprijs te betalen!

Basic stijlgids

Hierop breng ik overzichtelijk de kleuren, lettertypen, vormen en sfeer van je merk in kaart. Dit zijn de vormgeef-regels van jouw huisstijl. Hiermee kun je zelf je content (zoals social media visuals of presentaties) gaan vormgeven.

Met deze kit heb je een prachtige, solide basis om vol trots en zelfvertrouwen jouw missie de wereld in te slingeren

Het SuperTiny template voor WordPress

 • De basis staat al: de techniek, meestvoorkomende pagina’s (home, over mij, aanbod overzicht, aanbod detailpagina, weggever inschrijfpagina, blog, contact) en indeling.
 • Hierdoor kunnen we snel doorpakken en in korte tijd live!
 • Ik voer jouw nieuwe huisstijl door in de vormgeving. Doordat ik binnen de kaders van het template maximale creativiteit opzoek, krijg je een unieke website.
 • De teksten lever je heel eenvoudig aan in mijn systeem. Kwestie van invullen, niet het wiel opnieuw uitvinden en niet uren uit het raam staren.
 • Niet zelf aanklooien, maar je content over de schutting gooien en mij alles t/m de lancering uit handen laten nemen.
Verschillende invullingen van de homepagina. Met kleine aanpassingen in vormgeving krijgt het al een heel andere sfeer en eigenheid.

De perfecte middenweg tussen DIY en maatwerk

basic branding kit

897,-

 

 • Moodboard
 • Typografisch logo (1 voorstel + 1 correctieronde)
 • Brandboard
 • Responsive website met 6 pagina’s die je zelf makkelijk kunt aanpassen .b.v. instructies
 • 60 min support na oplevering via Skype
 • Documentatie over hoe je de site aanpast in Divi
 • Eén correctieronde zodra de site klaar is, mocht je toch nog een wijziging willen laten aanbrengen in kleuren, lettertypes, groottes, indeling.
Genoemde prijzen zijn ex btw.

FAQ

 

Kan ik makkelijk zelf aanpassingen doen aan de website?

Yes! Je krijgt instructies over hoe je teksten, afbeeldingen, indelingen aanpast en hoe je nieuwe pagina’s toevoegt. Natuurlijk zal de een de werking van WordPress met Divi sneller oppakken dan de ander, maar met de gebruiksvriendelijkheid van Divi en mijn instructies moet het lukken 🙂

Gaat mijn website dan niet op die van je andere klanten lijken?

Nee, dat moeten we natuurlijk niet hebben. Ik zie het als geweldige uitdaging om binnen de lijntjes iets unieks en eigens te maken met jouw huisstijl, boodschap en sfeer. Zie ook de voorbeelden hoe een paar aanpassingen aan de vormgeving al een totaal andere look & feel kan neerzetten.

Moet ik goed zijn met WordPress?

Dat hoeft in principe niet vanaf dag 1, want ik zorg dat je site helemaal af is zodra ik hem voor je live zet. Natuurlijk is het wel goed om de basis van WordPress te kennen, zodat je je weg weet te vinden als je aanpassingen wilt maken. Hier kun je vast meer leren over WordPress. Van mij krijg je wél instructies over de werking van Divi, het premium template waarmee je site wordt gemaakt.

Pas je ook de indeling van pagina's aan als ik dat nodig heb?

Kleine veranderingen (zoals een blok verplaatsen, anders uitlijnen, weghalen of net anders invullen) zijn geen probleem. Echter hele blokken toevoegen wordt maatwerk, en daar is dit concept niet voor bedoeld. Twijfel je? Mail me je wensen en ideeën naar simone@supertiny.nl en dan kijken we of het binnen het template past, of dat een meerprijs nodig is, of dat maatwerk beter bij je past.

Kan ik zelf na oplevering meer pagina's toevoegen?

Jazeker! Je hebt volledige vrijheid. Ik maak sjablonen voor nieuwe pagina’s in jouw huisstijl, die je (m.b.v. de meegeleverde instructies) zo kunt invullen met nieuwe content.

Moet ik zelf een domeinnaam en hosting regelen?

Dat is aan jou 🙂 Je kunt het zelf regelen, maar als je zegt: “pfff daar snap ik allemaal niks van, doe dat alsjeblieft voor mij”, dan kan dat met mijn Hosting & Onderhoud-pakket. Voor € 34 p/m krijg je een domeinnaam, hosting op een goede server, onderhoud, updates, backups en 30 min per maand support en/of doorvoeren van aanpassingen op je site. Laat het even weten als je daar gebruik van wilt maken.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Mail me even op simone@supertiny.nl en ik beantwoord je vragen z.s.m. 🙂

Je steunt dierenwelzijn als je je website door mij laat maken. Van elke factuur doe ik 3% in mijn SuperTiny-potje.