Logo- en webdesigner

Trekt jouw logo klanten aan of jaagt hij ze weg?

Check jouw logo op 4 essentiële punten.

Jouw logo en website verdienen een upgrade

Ik ben Simone, beter bekend als “die ontwerper met die cavia’s” 😉 Ik ontwerp een sterker logo en overtuigendere website voor ondernemers die niet meer blij zijn met wat ze nu hebben. En terwijl zij een beter logo en/of website krijgen, krijgen dieren een beter leven. Want (en dit is een grote reden dat ik doe wat ik doe) per factuur gaat 5% in het SuperTiny-potje, waarmee ik dierenwelzijn-projecten steun. Daar dragen mijn klanten dus aan bij! Ik geloof écht dat alle beetjes helpen en we juist dan een verschil kunnen maken. Dat geldt ook voor een logo upgrade: tiny change, super impact!

Ben je niet meer blij met je logo?

Je hebt toen je ging starten zelf je logo gemaakt, of goedkoop laten maken. Maar nu je verder bent met je bedrijf, realiseer je dat het doe-het-zelf logo jouw mooie bedrijf geen eer aan doet. Je maakt geen goede eerste indruk en je deelt niet meer vol trots visitekaartjes uit. Tijd voor een beter logo! Laat mij je logo upgraden, zonder de hoofdprijs te betalen of weken te moeten wachten.

Toe aan een wervende én prachtige website?

Je hebt het vast vaker gehoord: een goede website is niet mooi, maar verkoopt goed. Ik zeg: waarom niet beide? Een wervende website die overduidelijk met liefde en aandacht gemaakt is, wint het bij mij van een marketing-technisch slimme website, die even snel in elkaar geknald is en er gewoon oerlelijk uit ziet. Wees je concurrenten een stap voor en win op béide vlakken.

Simone heeft goed naar mijn wensen geluisterd en zich heel flexibel opgesteld. Ze voelt goed aan wat je wilt en reageert snel en vriendelijk. Dankzij haar heb ik mijn magazine snel kunnen plaatsen en heb ik de eerste lovende reacties binnen. Ik ben tevreden over zowel de samenwerking als het resultaat en kan Simone/Supertiny dus van harte aanbevelen!”

Valérie den Haan – 60plusendus

Ik geloof dat kleine dingen samen een groot verschil kunnen maken. Als je je logo of website door mij laat (her)ontwerpen, stop ik een deel van de factuur in het SuperTiny-potje. Met dat potje steun ik betekenisvolle dierenprojecten. Jij een beter logo en/of website, dieren een beter leven.

Tips voor jouw logo & website

Trekt jouw logo klanten aan of jaagt het ze weg?

Check jouw logo op 4 essentiële punten

Ik heb een checklist voor je gemaakt, waarmee jij zelf kunt checken waar de verbeterpunten in jouw logo zitten. Zo weet je direct of jouw logo een goed eerste indruk maakt, of juist afschrikt.

Laten we samen impact maken

Samenwerken? Over cavia’s kletsen? Vragen? Stuur me een mailtje met het formulier hiernaast, of mail me op simone@supertiny.nl