Grand Stallion pakket aanvragen

Ja, ik wil het Grand Stallion pakket aanvragen!

Super tof dat je overweegt het ontwerp van je visuele identiteit uit te besteden. Binnenkort kun je gaan stralen met je professionele logo 🙂 Vul eerst onderstaand formulier (vrijblijvend!) in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Geen tijd om het formulier in te vullen, maar wel alvast even van je laten horen of een vraag stellen? Mail me even op simone@supertiny.nl.

 

Voornaam

Achternaam

E-mail

Bedrijfsnaam

Website (indien van toepassing)

Wat doet jouw bedrijf?

In welk stadium bevindt jouw logo zich?

 Mijn huidige logo moet opgefrist en verbeterd worden (concept blijft behouden) Ik heb al een concrete schets Ik heb een paar ideeën over kleuren en/of vormen Ik heb nog niks besloten: alles staat nog open!

Heb je nog overige opmerkingen of vragen?

Het complete huisstijlpakket voor de beste eerste indruk.

GRAND STALLION

Het complete huisstijlpakket voor de beste eerste indruk.

€ 1.450

 • Ontwerp logo

  3 conceptvoorstellen, 5 correctieronden

 • Social media profielfoto

  Speciale variant van het logo, meestal het beeldmerk

 • Stijlgids

  Regels voor kleurgebruik, typografie, vormentaal, compositie, beeldgebruik e.d.

 • Social media visuals voor posts
 • 500 visitekaartjes


Kies pakket