Jij verdient een huisstijl die jouw missie goed visualiseert

Merk je dat je je steeds vaker ergert aan je huidige logo? Die matige kwaliteit, die verkeerde kleuren en die illustratie die niet meer goed bij je bedrijf past? Om mee te beginnen was hij prima, maar inmiddels zijn jij en je bedrijf gegroeid en dekt je logo de lading niet meer. Je hebt nu superscherp wat jouw boodschap is en wat je logo zou moeten uitstralen. Je bent toe aan iets nieuws en fris, wat beter aansluit bij jouw mooie bedrijf.

Of misschien ga je net van start en heb je nog geen logo. Je kunt om kosten te besparen voor een zelf in elkaar gefreubeld logo, of een goedkope ontwerper zoeken die het voor heel weinig doet. Maar wedden dat je jezelf in no time je gaat herkennen in de alinea hierboven? Bespaar je die ergernis en begin meteen goed, met een sterk en doordacht logo dat helemaal aansluit bij jou en je bedrijf.

Een goed logo…

 • … geeft een goede eerste indruk;
 • … is geen 13 in een dozijn logo, waardoor je niet opvalt en niet blijft hangen;
 • … visualiseert de missie van je bedrijf;
 • trekt de juiste klanten aan en laat ze verbonden voelen met jouw merk;
 • … maakt jou als ondernemer zelfverzekerder;
 • … wekt vertrouwen op en blijft hangen.

Zelfverzekerd je missie uitvoeren

Met een sterk logo ga je met veel meer enthousiasme en zelfzekerheid ondernemen. En dat ga je overal in terugzien. Je maakt daarmee je doelgroep enthousiast en je zet jezelf neer als professional. Dat wekt vertrouwen op, wat essentieel is om je doelgroep te overtuigen.  Eindelijk vol trots visitekaartjes uitdelen!

Hoe gaan we dat aanpakken?

w
Kennismaken

Eerst brengen we in kaart wie jij bent als ondernemer en wat je wilt bereiken. Je krijgt een vragenlijst over je logo en positionering. Die antwoorden helpen mij bij het leren kennen van jou en jouw bedrijf.

l
Ontwerpen
Ik ontwerp drie concepten. Deze stuur ik digitaal naar je toe. En dan is het aan jou (na een nachtje erover slapen) om een concept te kiezen waar we mee verder gaan.
Z
Goedkeuren
Nu gaan we samen het gekozen concept verfijnen, aan de hand van jouw feedback. Dit kun je tot drie keer kosteloos doen. Dat is meestal genoeg om je logo perfect te krijgen.
opleveren
Zodra je je logo hebt goedgekeurd, ga ik hem exporteren. Je krijgt de ontwerpbestanden, bestanden geschikt voor web en bestanden geschikt voor druk.

“Simone heeft het logo ontworpen voor mijn bedrijf ParaWatcher. Ik had veel wensen, ideeën en eisen, waarin ik zelf door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer zag. Het moest media uitstralen, en sport, en liefst ook paralympisch/handicap, zonder dat het er te dik bovenop lag. En dat is gelukt! Een strak, net logo, waar ik veel complimenten over heb gehad.”

Robin Wubben – Parawatcher

Je steunt dierenwelzijn als je je logo door mij laat ontwerpen. Van elke factuur gaat 3% in het SuperTiny-potje.

De investering

In het logopakket zit alles wat je nodig hebt voor een sterk logo. Je krijgt alle bestandstypen, een social media profielfoto en een brandboard waarin de basiselementen van je huisstijl staan. Wil je ook visitekaartjes en social media visuals? Daar kun je het logopakket mee uitbreiden.

logopakket

€ 745

 
 • 3 conceptvoorstellen
 • 3 correctieronden
 • Moodboard
 • Social media profielfoto
 • Brandboard (kleurgebruik, typografie en logo variaties)

Overig Ander drukwerk nodig? Flyers, posters, banners? Of een e-book laten ontwerpen? Laat het weten in het formulier hieronder, en ik maak een gerichte offerte. Prijzen op aanvraag

500 visitekaartjes Ik trek de huisstijl, welke voortkomt uit je nieuwe logo, door in je visitekaartjes. Je krijgt 500 stevige, dubbelzijdige visitekaartjes thuisgestuurd. + € 199 incl drukken en thuisbezorgen

Social media templates Ik ontwerp drie templates in Canva (a.d.h.v. je nieuwe huisstijl), welke jij zelf kunt aanpassen en vullen met tekst. Te gebruiken voor alle social media kanalen. + € 149 voor drie Canva-templates

Extra correctieronden Heb je niet genoeg aan drie correctieronden? Bijv. omdat je je later alsnog bedenkt, of omdat je met een groot team te maken hebt? Boek dan extra correctieronden. + € 75 per correctieronde

Genoemde prijzen zijn ex btw.

Jaaa, ik wil mijn nieuwe logo laten ontwerpen!

Aanvraag nieuw logo

Weet je al of je het pakket wilt uitbreiden met extra opties? Geen zorgen als je twijfelt; dit kan na overleg gewijzigd worden.