Super Fox pakket aanvragen

Ja, ik wil het Super Fox pakket aanvragen!

Super tof dat je overweegt het ontwerp van je visuele identiteit uit te besteden. Binnenkort kun je gaan stralen met je professionele logo 🙂 Vul eerst onderstaand formulier (vrijblijvend!) in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Geen tijd om het formulier in te vullen, maar wel alvast even van je laten horen of een vraag stellen? Mail me even op simone@supertiny.nl.

 

Voornaam

Achternaam

E-mail

Bedrijfsnaam

Website (indien van toepassing)

Wat doet jouw bedrijf?

In welk stadium bevindt jouw logo zich?

 Mijn huidige logo moet opgefrist en verbeterd worden (concept blijft behouden) Ik heb al een concrete schets Ik heb een paar ideeën over kleuren en/of vormen Ik heb nog niks besloten: alles staat nog open!

Heb je nog overige opmerkingen of vragen?

Hét pakket als je toe bent aan een doordacht, professioneel ontworpen logo.

SUPER FOX

Hét pakket als je toe bent aan een doordacht, professioneel ontworpen logo.

€ 950

  • Ontwerp logo

    3 conceptvoorstellen, 3 correctieronden

  • Social media profielfoto

    Speciale variant van het logo, meestal het beeldmerk

  • Stijlgids

    Regels voor kleurgebruik, typografie, vormentaal, compositie, beeldgebruik e.d.


Kies pakket