Word weer trots op je logo

Een logo die jouw ideale klanten aantrekt en helemaal aansluit bij jou en je missie.

Het ís ‘m gewoon niet meer

Je ergert je steeds vaker aan je logo. Die kleuren, dat lettertype, de vormen, het concept… het matcht niet meer met je nieuwe inzichten. Sterker nog, je ziet dat hij echt een stuk professioneler kan en twijfelt steeds vaker of je wel serieus wordt genomen met dit logo. Misschien word je er wel onzeker van en ben je minder gemotiveerd om zichtbaar te zijn.

Een goed logo trekt jouw ideale klant aan

Jouw ideale klant zich laten herkennen in jouw missie, nieuwsgierig maken naar meer, jou laten vertrouwen, erbij willen horen, makkelijker verkopen? Niet meer onzeker zijn over je huisstijl, je serieus genomen voelen, je niet meer hoeven schamen, weer gemotiveerd raken? Dat kan alleen al met een beter logo.

De kracht van een goed logo

Een goed logo geeft het gevoel van “YES, het matcht perfect en ik ben hier zó trots op!”. Ineens wil je dat iedereen jouw logo – en dus ook jou – ziet. Je wordt zichtbaarder. Jouw ideale klant ziet je logo en wordt nieuwsgierig naar meer. Verkopen wordt makkelijker, waardoor je meer verschil maakt en dichter bij je doelen komt. Dát is wat alleen een logo al kan doen.

Wat een sterk logo je oplevert:

 • Je hoeft niet meer onzeker te zijn over je logo
 • Je zelfverzekerdheid krijgt een dikke boost
 • Zichtbaar zijn wordt weer leuk, want je best supertrots op je nieuwe logo
 • Je nieuwe logo maakt moeiteloos ideale klanten nieuwsgierig naar jouw onderneming
 • Je maakt een uitnodigende, professionele indruk waarmee je je ideale klant aantrekt en je omzet groeit
 • De investering kun je daarom makkelijk terugverdienen

“De reden dat ik besloten heb om het ontwerp van mijn logo uit te besteden is omdat dat niet mijn specialiteit is. De reden dat ik voor Simone heb gekozen is omdat zij op de eerste plaats mooie logo’s maakt die clean zijn, zonder teveel poespas. Op de tweede plaats, en zeker niet minder belangrijk, heeft ze een hart van goud en waardeer ik haar inzet voor dieren, onder andere met haar SuperTiny-potje, enorm. Simone, bedankt voor de fijne samenwerking, je geduld, je uitleg en uiteraard mijn prachtige logo!”

Alexandra – A.Lexicum

“De keuze voor Simone was snel gemaakt; haar werk is zo eigen, daar houd ik van. Geen ontwerp waar er al velen van zijn, maar echt iets voor mij gemaakt. Het fijnste aan werken met Simone vond ik dat ze hetgeen ik in mijn hoofd had, wist te vertalen naar een stijl die me echt als gegoten zit. Als ik een keer niet blij was met een element, gaf ik dat aan en wist zij meteen wat ik bedoelde. Nog veel knapper: ze wist het dan om te zetten naar iets waarvan ik niet wist dat ik het wilde, maar wat wel precies was wat ik wilde! Echt vakwerk.

Denk je erover om met Simone in zee te gaan: zeker doen! Je krijgt een persoonlijke, eigen, unieke site in samenwerking met een vakvrouw en niet onbelangrijk: je steunt ook nog eens haar goede doel.”

Rachel – Bureau Rachel &Co

Jouw missie verdient óók een sterk logo

w
Kennismaking

Na ons ontwerpgesprek krijg je een (digitaal) werkboek met vragen over jouw missie, verhaal en doelgroep. De antwoorden op die vragen gebruik ik in de rest van het proces.

Moodboard

Om mij te helpen begrijpen waar je naar op zoek bent, wil ik je vragen om met een Pinterest moodboard te maken. Verzamel hierop logo’s of andere ontwerpen die je aanspreken, sfeerbeelden en kleuren die je mooi lijken voor in je huisstijl. Zo begrijp ik precies waar je naar op zoek bent.

Ontwerpen

Ik ontwerp 2-3 logo-voorstellen. Mijn stijl is clean en minimalistisch. Less is more! Kies het concept dat je het meest aanspreekt en zet samen met mij de puntjes op de i verveeld over max 3 correctieronden.

Brandboard

Hierop breng ik overzichtelijk de kleuren, lettertypen, vormen en sfeer van je merk in kaart. Dit zijn de vormgeef-regels van jouw huisstijl. Hiermee kun je zelf bijv. je documenten en presentaties vormgeven.

Supersolid logopakket

797,-

 

 • Ontwerpgesprek
 • Vragenlijst over jouw missie, positionering en wensen
 • Logo ontwerp (2 voorstellen + 3 correctieronden)
 • Sublogo (variatie, bijv liggend of staand)
 • Icon / favicon
 • Brandboard
 • Bijpassende 3D-visual van je logo (bijv. om hem te onthullen op social media)

Genoemde prijzen zijn ex btw.
Betaling is mogelijk in 2-4 termijnen, zonder extra kosten.

Je steunt dierenwelzijn als je mij voor je laat ontwerpen. Van elke factuur doe ik 3% in mijn SuperTiny-potje.