Online training

Ontwerp jouw marketing-kit

Leer zelf in no-time designs maken voor je online marketing. Bespaar designkosten, word onafhankelijk en overtuig je doelgroep.

“Hmm, wil eigenlijk toch deze kleur net anders”

Zooo irritant als je net dat e-book hebt laten ontwerpen, de PDF hebt ontvangen je een nóg betere zin hebt bedacht voor bij die call-to-action achterin. Want als je dat nu nog wilt laten aanpassen, kun je natuurlijk weer een factuur verwachten. Én moet je weer wachten, waardoor je vandaag dat e-book nog niet kunt promoten. Zucht!

En voor je social media afbeeldingen die je misschien al zelf maakt, ben je veel tijd kwijt door gebrek aan inspiratie en je blijft maar tweaken aan de vormgeving. Het moet eigenlijk strakker, professioneler en consistenter zodat klanten jouw ‘branding’ gaan herkennen, maar hoe dan?!

Wat als je zélf makkelijk professionele afbeeldingen & PDF’s eruit kunt knallen?

 • Geen designer meer nodig: direct onafhankelijk doorpakken.
 • Kosten besparen omdat je het met gemak zelf kunt.
 • Als je een nieuw idee hebt voor een post, kun je er direct zelf een afbeelding bij maken én posten op social media.
 • Veel tijd besparen door een efficiënt en overzichtelijk designsysteem
 • Geen frustratie meer over wachttijden.
 • Aanpassingen direct zelf doorvoeren.

Ik kan je leren zelf overtuigende designs uit je mouw te schudden

Hoeveel tijd, frustratie en geld zou dat je schelen? Je hoeft echt geen designer te worden om dit goed te kunnen. Je hebt gewoon ’n beetje hulp, een opzet, richtlijnen en inspiratie nodig.

Die geef ik je met mijn online training ‘Ontwerp jouw marketing-kit’. Ik begeleid je stap voor stap, zodat jij straks een complete marketing-kit hebt klaarstaan om in te vullen en publiceren. Als dat eenmaal klaarstaat is het ’n eitje om indruk te maken met je online zichtbaarheid!

Jij hebt een mooie missie, dus jouw online zichtbaarheid verdient ook mooie, overtuigende designs!

Wat je krijgt & wat je leert


Stap voor stap begeleiding hoe je vanuit jouw logo een overzichtelijk brandboard maakt, die je kunt gebruiken als leidraad voor je designs.


Basis-templates in de juiste formaten; je hoeft deze alleen nog maar in te vullen met jouw vormgeving.


De basis over vormgeving, zodat je geen verkeerde kleurencombi’s of foute lettertypes meer kiest, maar superstrakke designs maakt die passen bij jouw merk.


Wat maakt een ontwerp overtuigend en wat zorgt er juist voor dat je je klanten afschrikt?


Hoe je zorgt voor herkenning en consistentie in al je designs, in plaats van “maar wat doen”.


3x de mogelijkheid jouw ontwerp te laten nalopen door mij. Ik geef je ontwerp een upgrade en maak hem nóg beter.


Hoe je voor jezelf een systeem kunt aanleggen zodat je afbeeldingen & documenten supersnel kunt maken en publiceren.


Feedback op je designs van mij en andere cursisten in de besloten FB groep. Hier kunnen we elkaar inspireren, feedback geven en vragen stellen.


Bonus: extra upgrades door mij

Nog 3x extra de mogelijkheid om een afbeelding of PDF met mij te delen, om het design door mij na te laten lopen, te upgraden, recht te trekken en nóg beter te laten maken. Inclusief tips hoe je dit verbeterde design kunt doortrekken naar je andere designs.

Alleen geldig voor aankopen vóór 31 april


Bonus: websitescan

Een websitescan nadat je de training hebt doorlopen. Ik geef persoonlijk tips over hoe je de vormgeving van jouw brandboard en templates kunt doortrekken in je website, zodat deze naadloos op elkaar aansluiten.

Alleen geldig voor aankopen vóór 31 april

Hoe gaan we dat doen?

 • Voor deze training is het belangrijk dat je al een logo hebt. Die gaan we namelijk gebruiken als leidraad voor je marketing-kit.
 • Je krijgt levenslang toegang tot de training.
 • Ik begeleid je stap voor stap, van het invullen van jouw brandboard tot het maken van jouw eigen templates.
 • Kom je er niet uit, twijfel je of heb je geen inspiratie? Vraag feedback in de besloten FB groep en dan helpen ik en/of andere cursisten je verder.
 • Uiteindelijk heb je een complete basis aangelegd en hoef je alleen nog maar teksten en afbeeldingen aan te passen. Ideaal als je even snel iets wilt posten!
Module 1

Voorbereiding

Helder krijgen waar jij voor staat, wat je wilt uitstralen en welke sfeer daarbij past.

Module 2

Brandboard

Hierop gaan we overzichtelijk jouw kleuren, lettertypen, vormen en sfeer in kaart brengen. Dit zijn de vormgeef-regels van jouw merk.

Module 3

Vormgeving

De basis over vormgeving: wat maakt of breekt een design? Do’s & dont’s, voorbeelden en veel inspiratie.

Module 4

Consistentie

Hoe zorg je voor consistentie en herkenbaarheid in je designs? Hoe zorg je dat je doelgroep je gaat herkennen?

Module 5

Templates

We gaan templates klaarzetten in jouw huisstijl, zodat je het hierna alleen nog maar hoeft in te vullen met content.

Module 6

E-book masterclass

Je leert hoe je een e-book, checklist of werkboek maakt in PDF-vorm. Ook hoe je ‘m interactief maakt met gratis software. En hoe je een PDF kunt inzetten als weggever.

“Werken met Simone is een aanrader. Ze weet van een lap tekst een visueel prachtplaatje te maken. Ons nieuwe E-book heeft nu zo’n profi-look, dat ie superveel gedownload wordt en nu al tot nieuwe klanten heeft geleid. Thanks Simone!”

Joyce Kooijman businesscoaching

Waar bestaat een marketing-kit uit?

Dit kun jij straks allemaal zelfstandig maken:

 • Profielfoto voor social media
 • Omslagfoto/cover voor social media
 • Posts voor social media
 • Afbeeldingen voor je blogs
 • Afbeeldingen voor je nieuwsbrief
 • PDF’s zoals e-books, checklists, werkboeken etc.

Laat je dit alles één keer ontwerpen voor een professionele designer, dan ben je al snel honderden euro’s kwijt. Per PDF zo’n € 350 (interactief € 450), en per uur € 75 voor het laten ontwerpen van afbeeldingen of aanpassingen. Dit kan dus behoorlijk aantikken!

Wat kun je na de training?

 • Zelf stijlvolle PDF’s en afbeeldingen maken die indruk maken.
 • Geen designer meer nodig: direct doorpakken en kosten besparen.
 • Zelf aanpassingen doen, zo vaak als je wilt.
 • Je doelgroep zal je gaan herkennen aan jouw consistente huisstijl.
 • PDF’s interactief maken met links en invulbare velden.
 • Zelfverzekerd online zichtbaar zijn en meer ideale klanten aantrekken.

 

De investering

Schrijf je vast in vóór 31 april en ontvang de extra upgrades en websitescan

DIY

Ontwerp jouw marketing-kit

Na de training hoef je nooit meer op designers te wachten voor elke afbeelding of aanpassing, maar maak je deze eenvoudig en snel zelf.

€ 297

Ik wil het zelf leren
Besteed het uit

Doe dit voor mij

Geen zin of tijd om het zelf te leren? No problem! Gooi je logo over de schutting en ik maak jouw brandboard en templates in jouw huisstijl. Hoef je het alleen nog maar te openen in jouw favoriete programma en in te vullen.

€ 597

Je verdient de training al dik terug door één e-book á € 350 zelf te maken

FAQ

 

Krijg ik direct toegang tot de training?

Zodra we gaan starten, krijg je direct toegang tot de gehele training. Je hoeft dus niet weken te wachten tot je bij de module kan die je nodig hebt. Je kunt meteen bij de basis-templates, dus je kunt direct aan de slag.

Gaat de training me veel tijd kosten?

Ik ben ervan overtuigd dat de training je uiteindelijk tijd gaat besparen. Natuurlijk moet je even wat tijd steken in het volgen van de training en het ontwerpen van jouw eigen templates. Maar als dat eenmaal staat, kun je voortaan in no time nieuw beeld maken. Je hoeft niet meer eindeloos te klungelen of te wachten op je designer.

De training zit zo in elkaar dat met minimale kennis over vormgeving zelf goede templates in elkaar kunt zetten. Ik ga je niet proberen op te leiden tot designer, daar zou veel meer tijd in gaat zitten en heb je ook helemaal niet nodig 🙂 Alleen hetgene dat belangrijk is om je eigen marketing-content te kunnen creëeren.

Werkt een e-book nog wel?

Ja! Misschien word je een beetje e-book-moe omdat je het zoveel ziet, maar een e-book is in feite gewoon een visueel aantrekkelijke PDF met waardevolle content. Je kunt het ook anders noemen om je te onderscheiden. Maar content delen in ruil voor een e-mail adres werkt nog steeds hartstikke goed om je maillijst te laten groeien!

Moet ik goed kunnen designen?

Ik heb de training juist gemaakt voor ondernemers die wel wat hulp kunnen gebruiken bij goede vormgeving 🙂 Je hoeft dus absoluut niet goed te kunnen designen.

Ik ga je niet proberen op te leiden tot designer, daar zou veel meer tijd in gaat zitten en heb je ook helemaal niet nodig 🙂 Alleen hetgene dat belangrijk is om je eigen marketing-kit te kunnen creëren leer je in de training

Leer ik in deze training ook met Canva werken?

Nee. In de cursus gaat het niet specifiek over Canva. De training is zo opgezet dat je zelf kunt bepalen met welk programma je werkt.

Wil je wel graag Canva leren, dan kun je hier gratis tutorials volgen.

Kan ik met Canva blijven werken?

Jazeker! De basis templates die je krijgt, kun je ook openen in Canva. De training is zo opgezet dat je zelf kunt bepalen met welk programma je werkt.

Je steunt dierenwelzijn als je de training koopt. Van elke verkoop gaat 3% in het SuperTiny-potje, waarmee ik dierenprojecten steun.