Over mij

Over Simone Hervij

Met mijn 1.58m bén ik SuperTiny! Als klein meisje was ik al bezig met websites maken en “mooie plaatjes” Photoshoppen. Nog steeds een klein meisje – maar nu met 10 jaar aan opleidingen, werkervaring en een hoop wijsheid op zak – werk ik als freelance Visual Designer aan mooie projecten. Als ontwerper heb ik een fascinatie voor details. Ik daag mijzelf continue uit voor nét iets meer verfijning te zorgen en nét iets meer aandacht om kleine details perfect te krijgen. Verfijning en een nette afwerking straalt professionaliteit uit, waardoor het vertrouwen bij de doelgroep groeit.

Als groot dierenliefhebber ben ik van mening dat een betere wereld begint bij jezelf en dat alle kleine gebaren tellen. Daarom doe ik regelmatig vrijwillige projecten voor dierenorganisaties die geen budget hebben voor bijvoorbeeld een degelijke huisstijl of website. Dat betekent dat ik minder betaalde uren kan maken in een week. Echter is mijn doel niet maximale winst, maar geluk vinden in wat ik doe.

Things I love

Ik krijg geen genoeg van cavia’s, boswandelingen, jaren 80 muziek, gamen, het Songfestival en de Efteling.

Onze samenwerking

Als ontwerper met een hart voor dier & natuur, ben ik een gouden combinatie met bedrijven met dezelfde passie.

Hetzelfde doel

We willen allebei impact maken om het welzijn van dier, natuur en/of mens te verbeteren. Hierdoor begrijpen wij elkaar en dat is prettig samenwerken.

Gedreven

Omdat jouw doel in lijn ligt met de mijne, ben ik gedrevener dan wie dan ook om je bedrijf naar the next level te brengen. Zodat jij kan gaan knallen en je doel kan bereiken.

Krachten bundelen

Door mijn skills als ontwerper te combineren met jouw idealen, kunnen we samen een hele hoop bereiken en betekenen.

Logo

Speciale logo-pakketten om de identiteit van jouw bedrijf vorm te geven. Bevat o.a. een logo en stijlgids.

Ik wil een sterk logo

Website

Speciale website-pakketten voor frisse WordPress sites. Afhankelijk van je pakket een uniek ontwerp, op maat gemaakt.

Ik wil een mooie website

Say hi

Nu je mij een beetje beter kent, zou ik ook jou graag wat beter leren kennen 🙂

Naam

E-mail

Bericht

dinaklein