Jij een betere website, dieren een beter leven

Al sinds kleins af aan wist ik dat een groot deel van mijn leven om dieren en dierenwelzijn zou draaien. Maar ik ben nu eenmaal een grafisch ontwerper en er moet geld verdien worden. Met dieren redden verdien je helaas niet zoveel… Dus hoe ga ik dat oplossen?

Door het te combineren! Ik ontwerp logo’s en websites, waarna ik natuurlijk een factuur naar mijn klant stuur. Per factuur stop ik 3% in het SuperTiny potje. Dat is misschien niet schokkend, maar heel veel keer 3% tikt toch aardig aan. Voor een nieuwe website van € 1.390 is dat toch al € 41,70.

Zodra dat samen een aardig bedrag vormt, geef ik het uit. Bijvoorbeeld aan voer voor honden in een buitenlands asiel die het hard nodig heeft, medische onkosten voor een ezelopvang in Bonaire, of schuilhuisjes voor een knaagdierenopvang.

Daar dragen de klanten van SuperTiny dus aan bij! Ik geloof écht dat alle beetjes helpen en we juist dan een verschil kunnen maken. Ik kan er met mijn kop niet bij dat (grote) bedrijven letterlijk over mensen- en dierenlijken gaan voor winst. Met het SuperTiny-potje wil ik – naast het helpen van dieren – laten zien dat je ook als ondernemer iets terug kunt doen voor de wereld.

Hoe werkt dat?

h

Ik lever een nieuwe website op, waarna ik een factuur stuur naar mijn klant. De kosten zijn € 1.390 ex btw.

3% van het subtotaal gaat in het potje. In dit voorbeeld is dat € 41,70

Z

Zodra bijv. € 60 is bereikt, kan ik voor drie maanden het voer van een asielhond in Bulgarije betalen. 

Deze hond heeft dan voorlopig weer te eten, dankzij SuperTiny’s klanten!

Volgend project

Nog geen

Ken jij nog een project of organisatie die ik zou kunnen helpen met een financiële bijdrage? Mail me even op simone@supertiny.nl 🙂