Identity + Webdesign

Colourlab

Geen verfspetters meer

Judith van Colourlab geeft imagestyling trainingen voor kappers. Zij gelooft dat iedereen die in de kappersbranche werkt, schoonheid wilt accentueren. Want als je je mooi voelt, heeft dat impact op je zelfbeeld, je uitstraling en je omgeving. Judith wilt dat zoveel mogelijk kappers met kennis van Imagestyling nog meer mensen kunnen laten (in)zien hoe mooi ze zijn.

Tijd voor een huisstijl en frisse website die op deze mooie visie aansluit! Judith wist als kleurenexpert natuurlijk precies uit welke kleuren haar nieuwe huisstijl moest bestaan. En oh boy, wat matchen deze kleuren goed!

Mijn doel was om een strak, modern logo te ontwerpen die niet te cliché terughintte naar kleuren of laboratoria. Het beeldmerk vormt de letters c + l en kun je zien als haar. Als je goed kijkt zie je het zij-aanzicht van een meisje met een staart 😉

De website

Geef mij prachtige fotografie en sterke copywriting en ik leef me helemaal uit op het ontwerp. Goede fotografie en tekst kan echt het design maken of breken. De kleuren die subtiel in de fotografie verwerkt zitten, komen ook terug in het kleurenpalet van de site.

Meer projecten