Logo & website voor Bureau Rachel & Co

“Ik wilde groeien met mijn bedrijf. Daarom besloot ik te investeren in een professionele huisstijl, logo en website. Voorafgaand twijfelde ik tussen een hard-core SEO-site – wat totaal niet mijn ding is – of een mooie, gebruiksvriendelijke site. Ik koos voor het tweede en toen was de keuze voor Simone snel gemaakt; haar werk is zo eigen, daar houd ik van. Geen ontwerp waar er al velen van zijn, maar echt iets voor mij gemaakt.

Het fijnste aan werken met Simone vond ik dat ze hetgeen ik in mijn hoofd had, wist te vertalen naar een stijl die me echt als gegoten zit. Als ik een keer niet blij was met een element, gaf ik dat aan en wist zij meteen wat ik bedoelde. Nog veel knapper: ze wist het dan om te zetten naar iets waarvan ik niet wist dat ik het wilde, maar wat wel precies was wat ik wilde! Echt vakwerk.

Door mijn nieuwe huisstijl, logo en website voelt mijn bedrijf meer als โ€˜mijโ€™. Een heerlijk gevoel. Het geeft me zelfvertrouwen en rust omdat ik vanuit een heldere basis mijn klanten kan helpen. Bovendien werpt de herkenbaarheid zโ€™n vruchten af. Denk je erover om met Simone in zee te gaan: zeker doen! Je krijgt een persoonlijke, eigen, unieke site in samenwerking met een vakvrouw en niet onbelangrijk: je steunt ook nog eens haar goede doel. “

Rachel – Bureau Rachel &Co

Meer projecten