Als ik later groot ben…

Mijn bedrijf heet niet alleen SuperTiny, ik bén ook super tiny met mijn 1.57m. Met mijn cavia’s en honden woon ik in een knus appartement in Arnhem. Ik ben eigenlijk gevlucht uit de Randstad. Doe mij maar een rustige, groene omgeving. Als ik later groot ben woon ik in een woonboerderij in het bos, en help ik vanuit mijn kleine paradijsje ondernemers & organisaties hun duurzame missie te laten slagen, dankzij grafisch ontwerp en webdesign.

Kleintje met een grote missie

Als klein meisje was ik al bezig met websites maken en “mooie plaatjes” Photoshoppen. Mijn oog voor detail en vormgeving begon zich dus al op jonge leeftijd te ontwikkelen. Nog steeds een klein meisje, maar nu met een serieus grafisch ontwerpbureau waarmee ik duurzame ondernemers en organisaties help te wereld een stukje mooier maken.

Al sinds ik me kan herinneren wil ik omstandigheden verbeteren, vooral voor dieren en natuur. Ik wil het liefst alle honden & cavia’s adopteren, zorgen dat iedereen zijn huisdieren goed verzorgt en dat we de natuur met rust laten. Met deze diepgewortelde drang heb ik lang gezocht naar een manier waarop ik voor verbetering kan zorgen.⁣

Ik twijfelde even of ik een carrièreswitch moest maken. Maar ik weet nu dat mijn kracht niet ligt bij ‘in the field’ met dieren bezig zijn. Mijn kracht ligt bij het ontwerpen van huisstijlen, e-books en websites. Dus hoe mooi als ik ondernemers of organisaties met een duurzame missie kan helpen met mijn designskills, zodat zij hun werk beter kunnen gaan doen?

Het geeft een geweldig gevoel dat ik als designer meerdere duurzame missies kan ondersteunen met een ijzersterke branding en website. Niet zelf één hondenopvang starten en een X aantal honden kunnen helpen in mijn leven, maar zorgen dat allerlei ondernemers en organisaties omstandigheden kunnen verbeteren, doordat hun online aanwezigheid staat als een huis. Zodat zij hun mooie werk beter kunnen doen.

 

Jij een betere website, dieren een beter leven

Maar omdat ik nog meer wil doen, heb ik het SuperTiny potje in het leven geroepen. Van mijn omzet gaat 3% in het potje. Als dat een mooi bedrag vormt heeft ik het uit aan bijv voer voor een asielhond in Bulgarije (waar mijn honden vandaan komen), of medische onkosten helpen dekken voor een ezelopvang in Bonaire.

3% is niet veel, maar het is beter dan niets. Ik geloof dat alle beetjes helpen. Dat is waar ik met SuperTiny voor sta: let’s make Super impact by making Tiny improvements. Daar dragen de klanten van SuperTiny dus aan bij!

Verder hééééél belangrijk:

  • Ik ben een gamer. En nee, niet de Sims. Grote-mensenspellen, o.a. Assassin’s Creed, The Witcher 3, Skyrim, Starcraft, Dragon Age, Half Life 2, Wolfenstein, Fallout etc.
  • Ik heb bijna nooit een damestas met portemonnee bij me. Mijn telefoonhoesje waar mijn pasjes in zitten is genoeg!
  • Ik kijk het Songfestival elk jaar. Soms ook zelfs de nationale selectie van Zweden. I know.
  • Moét in elk geval een keer per jaar naar de Efteling en kan mezelf uren verliezen op Eftepedia.
  • Ben heeeeel fanatiek met dat spelletje waar je liedjes moet raden. Vooral jaren ’80 muziek raad ik supersnel.
  • Een echt chipsmonster. Als er geen chips is op een verjaardag of feestje blijf ik niet lang en haal ik thuis de schade in.