Mijn bedrijf heet niet alleen SuperTiny, ik bén ook super tiny met mijn 1.57m. Met mijn cavia’s en honden woon ik in een knus appartement in Arnhem. Ik ben eigenlijk gevlucht uit de Randstad. Doe mij maar een rustige, groene omgeving. Ooit heb ik zoveel verdiend, dat ik met zoveel mogelijk dieren in een woonboerderij in een bos woon. 

Simone de ontwerper

Als klein meisje was ik al bezig met websites maken en “mooie plaatjes” Photoshoppen. Mijn oog voor detail en vormgeving begon zich dus al op jonge leeftijd te ontwikkelen. Nog steeds een kleintje, maar nu met 11 jaar aan opleidingen (MBO grafisch ontwerp + HBO kunstacademie grafisch ontwerp) en werkervaring op zak, ben ik logo- en webdesigner in mijn eigen bedrijf.

Wat ik helemaal fantastisch vind, is matige websites verbeteren. Ondernemers die door hebben dat hun website beter kan, komen bij mij voor een opfrisser. Ze stralen daarna zoveel meer professionaliteit uit, waardoor ze weer trots en vol enthousiasme verder kunnen. Die omslag in uitstraling, heerlijk! 

Simone de dierenredder

Nu hoor ik eigenlijk te vertellen dat grafisch ontwerp mijn grootste passie is en ik niets liever doe dan dat. Maar dan zou ik liegen. Nouja, het scheelt ook niet veel hoor, maar het aaaallerliefst ben ik de hele dag met dieren bezig. Ik droom ervan ooit mijn eigen hondenopvang te starten, honden in nood te redden, oplappen en weer uitplaatsen bij een fijn thuis (of zelf houden, hehehe). Kijk bijvoorbeeld dit filmpje (dat moment op 2:15! *snik*) van honden die gered worden. Er is niets dat mij meer ontroert en meer voldoening zal geven.

Dat is (gelukkig!) niet nodig in Nederland. Maar ik moét ook iets voor dieren betekenen, anders voel ik mij niet nuttig. Dus van elke uitgaande factuur stop ik 3% in het SuperTiny-potje, waarmee ik dierenwelzijns-projecten steun. Ooit wil ik zelf ‘in the field’ met dierenwelzijn bezig zijn, naast mijn bezigheden als ontwerper. Maar het SuperTiny-potje geeft ook veel voldoening en ik vind het geweldig dat ik mijn klanten hierbij kan betrekken.

Verder hééééél belangrijk:

  • Ik ben een gamer. En nee, niet alleen de Sims. Ook gewoon Assassin’s Creed, Skyrim, Dragon Age, Half Life,  Wolfenstein, Tomb Raider etc.
  • Ik heb bijna nooit een damestas met portemonnee bij me. Mijn telefoonhoesje waar mijn pasjes in zitten is genoeg!
  • Ik kijk het Songfestival elk jaar. Soms ook zelfs de nationale selectie van Zweden. I know.
  • Moét in elk geval een keer per jaar naar de Efteling en kan mezelf uren verliezen op Eftepedia.
  • Ben heeeeel fanatiek met dat spelletje waar je liedjes moet raden. Vooral jaren ’80 muziek raad ik supersnel.
  • Een echt chipsmonster. Als er geen chips is op een verjaardag of feestje blijf ik niet lang en haal ik thuis de schade in.

Mijn SuperTiny collega’s