In no-time designs maken voor je online marketing

“Shit, ik wil eigenlijk dat woord aanpassen en die kleur net anders. Nou laat maar, anders moet ik weer wachten en betalen voor de aanpassing”.

Herkenbaar? In jouw marketing heb je veel afbeeldingen en documenten nodig; voor op social media, e-books, blog- en nieuwsbriefheaders, advertenties… Hoe frustrerend als je voor élk plaatje moet aankloppen bij een designer? En dan moet je weer wachten, ben je misschien niet helemaal tevreden, moet je weer wachten, en dan komt natuurlijk de factuur. Weer úren en honderden euro’s verder.

Of je maakt jouw marketing-onderdelen zelf, maar bent veel tijd kwijt door gebrek aan inspiratie en uitzoeken hoe het programma werkt. Je blijft maar tweaken aan je ontwerp. Je ontwerp moet eigenlijk strakker, professioneler en consistenter zodat klanten jouw ‘branding’ gaan herkennen, maar hoe dan?! Veel tijd en frustratie, voor oninspirerende en niet-overtuigende afbeeldingen.

Hoe zou het zijn als je templates voor elk doel in jouw huisstijl klaar hebt staan?

 • Duidelijke en overzichtelijke regels: kleuren, lettertypes, vormen, sfeer etc.
 • Een duidelijk overzicht van deze regels, zodat je het snel & makkelijk kunt overnemen.
 • Kant-en-klare templates in jouw huisstijl die je zo kunt openen en invullen met nieuwe content.
 • Niet hoeven nadenken over wat goede vormgeving zou zijn.
 • Snel wat kunnen posten in jouw huisstijl, zonder te moeten wachten op een designer.

Wat als je zélf supersnel overtuigende designs uit je mouw kunt schudden?

Hoeveel tijd, frustratie en geld zou dat je schelen? Het mooie is; hiervoor hoef je echt niet supercreatief of een professionele designer te zijn. Ook jij kunt dit! Je hebt gewoon wat handvaten, richtlijnen en een systeem nodig. Inspiratie, duidelijke huisstijl-regels, consistentie.

Die geef ik je met mijn training ‘Van logo naar complete online zichtbaarheid’. Ik begeleid je stap voor stap zodat jij na de training een complete marketing-set hebt klaarstaan om in te vullen en publiceren. Als dat eenmaal klaarstaat;

 • Hoef je niet meer te stressen bij elke afbeelding of e-book die gemaakt moet worden
 • Bespaar je veel tijd omdat alles al klaar staat in de juiste formaten en vormgeving
 • Heb je geen designer meer nodig voor elke afbeelding; scheelt veel kosten!
 • Kun je supersnel zelf aanpassingen doorvoeren; direct doorpakken

“Hoe heet mijn lettertype ook alweer?!”

Echt, ik kan ondanks dat ik zelf designer ben, ook een enorme chaoot zijn; dat ik tussen mijn notities mijn kleurcode moet gaan zoeken. Maar ik heb ook een andere kant. Een kant die houdt van overzicht, efficiëntie en kaders.

Tegenwoordig heb ik duidelijke huisstijlregels, marketing templates en een logische mappenstructuur. Heel profi en serieus. Ik merk ook dat ik mijn bedrijf serieuzer neem en zin krijg om zichtbaarder te worden.

Voor jou als ondernemer begrijp ik heel goed dat het frustrerend is om voor elk plaatje te moeten betalen. Als je bijv. een advertentie voor Facebook wilt instellen en meerdere afbeeldingen wilt uitproberen, is het écht niet handig om steeds op een designer te moeten wachten.

Daarom dacht ik; dat moet anders! Ik ga ondernemers leren hoe ze zelf eenvouding design kunnen maken voor hun online marketing! Ik geloof echt dat jij, met de juiste begeleiding en tools, zonder megaveel tijd te investeren, zelf kunt zorgen voor een professionele, consistente uitstraling in je marketing.

Laat mij je helpen en knal in no-time die afbeeldingen en e-book de wereld in.

Wat je krijgt & wat je leert


Stap voor stap begeleiding hoe je vanuit jouw logo & verhaal een sterk brandboard maakt, met voorbeelden.


Basis-templates in de juiste formaten; je hoeft deze alleen nog maar in te vullen met jouw vormgeving.


De basis over vormgeving, zodat je geen verkeerde kleurencombi’s of foute lettertypes meer kiest, maar superstrakke designs maakt die passen bij jouw merk.


Wat maakt een afbeelding overtuigend en wat zorgt juist dat je klanten afschrikt?


Hoe je zorgt voor herkenning en consistentie in al je designs, in plaats van “maar wat doen”.


Feedback op je designs van mij en andere cursisten in de besloten FB groep. Je hoeft het niet alleen te doen!


Hoe je voor jezelf een systeem kunt aanleggen zodat je afbeeldingen & documenten supersnel kunt maken en delen.


Werken met een gratis (!) professioneel designprogramma met alle vrijheid, mocht je Canva te limiterend vinden.


Bonus #1

6x de mogelijkheid om een design met mij te delen, om het design door mij na te laten lopen, te upgraden, recht te trekken en nóg beter te laten maken.

Alleen geldig voor aankopen vóór 31 maart

Bonus #2

€ 100 Early Bird korting op de prijs van de training. We starten 15 april. Koop je vóór 31 maart, dan krijg je als dank € 100 korting.

Alleen geldig voor aankopen vóór 31 maart

Hoe gaan we dat doen?

 • Voor deze training is het belangrijk dat je al een logo hebt. Die gaan we namelijk gebruiken als leidraad voor jouw brandboard en marketing-kit.
 • Je krijgt levenslang toegang tot de online leeromgeving.
 • Je gaat vanuit je logo en je verhaal een brandboard maken. Hierop staan overzichtelijk jouw kleuren, lettertypen, vormen en sfeer. Deze onderdelen vormen de bouwstenen en richtlijnen voor al je marketing-uitingen.
 • Aan de hand van jouw brandboard ga je de basis-templates die je krijgt, invullen met jouw huisstijl, van Facebook-post tot compleet e-book met klikbare links in PDF-vorm.
 • Kom je er niet uit, twijfel je of heb je geen inspiratie? Vraag feedback in de besloten FB groep en dan helpen ik en/of andere cursisten je verder.
 • Uiteindelijk heb je een complete basis aangelegd en hoef je alleen nog maar teksten en afbeeldingen aan te passen. Ideaal als je even snel iets wilt posten!
Module 1

Het verhaal & de uitstraling van jouw merk definiëren

Module 2

Jouw eigen brandboard maken a.d.h.v. je logo

Module 3

Basis over vormgeving: wat maakt of breekt een design?

Module 4

Hoe zorg je voor consistentie en herkenbaarheid in je designs?

Module 5

Maak de templates in jouw huisstijl voor je marketing-kit

Module 6

Systeem inrichten & tips voor efficiënt gebruik

Bonus Module

Leer werken met een nieuw, gratis designprogramma zonder de limitaties van Canva.

“Werken met Simone is een aanrader. Ze weet van een lap tekst een visueel prachtplaatje te maken. Ons nieuwe E-book heeft nu zo’n profi-look, dat ie superveel gedownload wordt en nu al tot nieuwe klanten heeft geleid. Thanks Simone!”

Joyce Kooijman businesscoaching

Wat kun je na de training?

 • Zelf al je online afbeeldingen en documenten vormgeven.
 • Supersnel nieuwe overtuigende afbeeldingen maken met jouw eigen brandboard en templates
 • Overtuigende afbeeldingen maken die vertrouwen uitstralen i.p.v. goedkope, knullige plaatjes die klanten wegjagen.
 • Herkenning en consistentie in je hele online zichtbaarheid aanbrengen.
 • Zelf aanpassingen doorvoeren; niet meer wachten op een designer wat veel tijd & geld kost.
 • Werken met een gratis (!) professioneel designprogramma met alle vrijheid, mocht je Canva te limiterend vinden

De investering

We starten 15 april

Training

In no-time designs maken voor je online marketing

Leer hoe je zelf efficiënt overtuigende afbeeldingen & e-books creëert voor jouw merk. Na de training hoef je nooit meer op designers te wachten voor elke afbeelding of aanpassing, maar maak je deze eenvoudig en snel zelf.

€ 197  € 297

Ik wil het zelf leren
Besteed het uit

Van logo naar complete online zichtbaarheid

Geen zin of tijd om het zelf te leren? No problem! Gooi je logo over de schutting en ik maak jouw brandboard en templates in jouw huisstijl. Hoef je het alleen nog maar te openen in jouw favoriete programma en in te vullen.

€ 595

FAQ

 

Krijg ik direct toegang tot de training?

Zodra we gaan starten vanaf 15 april, krijg je direct toegang tot de gehele training. Je hoeft dus niet weken te wachten tot je bij de module kan die je nodig hebt. Je ontvang direct de basis-templates, dus je kunt direct aan de slag.

Gaat de training me veel tijd kosten?

Ik ben ervan overtuigd dat de training je uiteindelijk tijd gaat besparen. Natuurlijk moet je even wat tijd steken in het volgen van de training en het ontwerpen van jouw eigen templates. Maar als dat eenmaal staat, kun je voortaan in no time nieuw beeld maken. Je hoeft niet meer eindeloos te klungelen of te wachten op je designer.

De training zit zo in elkaar dat met minimale kennis over vormgeving zelf goede templates in elkaar kunt zetten. Ik ga je niet proberen op te leiden tot designer, daar zou veel meer tijd in gaat zitten en heb je ook helemaal niet nodig 🙂 Alleen hetgene dat belangrijk is om je eigen marketing-content te kunnen creëeren.

Leer ik in deze training ook met Canva werken?

Nee. In de cursus gaat het niet specifiek over Canva. De training is zo opgezet dat je zelf kunt bepalen met welk programma je werkt. Ik leer je hoe je een brandboard maakt en templates voor jezelf klaarzet. Dat kun je doen in jouw favoriete programma.

Je kunt ook overwegen de bonusmodule in mijn training te volgen: daarin leer ik je werken met een ander gratis programma, die ik zelf veel fijner vind omdat er geen limitaties zijn (zoals bij Canva wel het geval is, tenzij je betaalt).

Wil je wel graag Canva leren, dan kun je hier gratis tutorials volgen.

Kan ik met Canva blijven werken?

Jazeker! In de training zit wel een bonus module over een ander programma, maar die hoef je niet te gebruiken.

De basis templates die je krijgt, kun je ook openen in Canva. De training is zo opgezet dat je zelf kunt bepalen met welk programma je werkt.

Je steunt dierenwelzijn als je de training koopt. Van elke verkoop gaat 3% in het SuperTiny-potje, waarmee ik dierenprojecten steun.