Jij verdient een overtuigende website die jouw missie eer aan doet

Grote kans dat ook jij een poging hebt gewaagd om zelf je website te maken. Misschien ben je er nu wel mee bezig en zit je met je handen in het haar. Wat plaats je waar? Hoe laat je jouw mooie missie het best tot zijn recht komen? Dat ze met je willen samenwerken? Of nog erger: dat ze jouw bedrijf niet serieus nemen omdat er duidelijk niet in is geïnvesteerd en wegklikken? 

Of je hebt al een site, maar hij doet niet wat hij moet doen. Iedereen ziet dat je het zelf in elkaar hebt geknutseld, de gebruiksvriendelijkheid is niet wat het moet zijn en bezoekers lijken totaal niet geïnteresseerd in je content, laat staan in je betaalde aanbod. 

De tijd die je in die website hebt gestopt, had je kunnen steken in het uitvoeren van jouw missie. Let’s face it: dit werkt niet. Dit moet anders. 

Een goede website…

 • … geeft een geweldige eerste indruk aan je doelgroep;
 • wint vertrouwen van je doelgroep en zet jou neer als expert;
 • … vertelt op een sprankelende manier wie jij bent en wat jouw missie is;
 • … is niet alleen informatief, maar inspireert bezoekers om met jou te werken;
 • … is makkelijk aan te passen door jouzelf;
 • … ziet er visueel fantastisch uit. Want het oog wil ook wat 🙂

Gebruik de pijltjes naast de laptop om meer voorbeelden te zien.

Hoe gaan we dat aanpakken?

Oké, het is even een investering. Maar een goede website betaalt zichzelf terug en zal zoveel frustratie en tijd schelen. Niet meer zelf pielen en genoegen nemen met iets matigs. Maar gewoon je wensen en content over de schutting gooien en mij voor jou de website laten maken die wérkt. Die je missie eer aan doet en de juiste mensen aanspreekt. Zodat jij weer vol trots overal je website zichtbaar maakt.

i
Briefing

Eerst brengen we in kaart wie jij bent als ondernemer, wat je wilt bereiken met jouw bedrijf, welke onderdelen van jouw huisstijl al aanwezig zijn en wat jouw website allemaal moet kunnen.

l
Ontwerpen

Op basis van de briefing worden de besproken pagina’s ontworpen, waarin je huisstijl consistent wordt doorgevoerd. Je krijgt uiteraard de kans feedback te geven tijdens dit proces.

Bouwen

Als de ontwerpen akkoord zijn en de content door jou is aangeleverd (denk aan beeld en tekst), wordt de site gebouwd in WordPress.

Live gaan

Als de site helemaal af is, wordt hij verhuisd naar jouw hosting en ga je live! Je krijgt een gepersonaliseerde WordPress-handleiding en voor een afgesproken periode ondersteuning van mij.

“Simone heeft onze website weer helemaal fris en hip gemaakt. Ze begreep onze wensen en heeft deze vertaald naar een goede en bruikbare website. We zijn er heel blij mee.”

Marije & Annemiek – Me-motion

Je steunt dierenwelzijn als je je website door mij laat maken. Van elke factuur gaat 3% in het SuperTiny-potje.

De investering

In het website-pakket zit alles wat je nodig hebt voor een goede, wervende website. Heb je meer functies, meer pagina’s of een koppeling van je e-book nodig? Dat kun je alvast aangeven in het formulier hieronder. Weet je het nog niet zeker, of wil je geadviseerd worden, dan hoef je het nu nog niet aan te geven. Dat komt dan wel zodra we elkaar hebben gesproken 🙂

Website-pakket

€ 1.297

 

 • WordPress website met premium, op maat gemaakt ontwerp 
 • 6 uitgewerkte pagina’s (bijv. home, over, diensten, productpagina’s, contact)
 • Werkt goed op alle apparaten (responsive)
 • Nieuws/blogsysteem
 • Online, persoonlijke handleiding voor het aanpassen van je site
 • 14 dagen ondersteuning na oplevering

E-book ontwerp
Zorg dat je e-book óók goed ontworpen is en je hebt meteen een streepje voor bij die potentiële nieuwe klant.
+ € 295

Extra pagina’s
Heb je niet genoeg aan 6 pagina’s? Dan bekijken we hoeveel extra pagina’sje nodig hebt en hoe we dat efficiënt kunnen aanpakken.
Meerprijs afhankelijk van de content

Extra functies
Alle functies die niet standaard in het website-pakket zitten. Bijv. afsprakensysteem, member-omgeving, e-book koppeling etc.
Meerprijs afhankelijk van de wensen

Logo upgrade
Heb je een logo die wel toe is aan een opfrisbeurt, zodat hij mooi bij de nieuwe site past? Laat hem dan upgraden. Heb je nog geen logo? Neem dan even contact op.
+ € 399

Genoemde prijzen zijn ex btw.

Jaaa, ik wil een nieuwe website!

Woohoo! Supertof en goeie zet! Als je even dit formuliertje verstuurt (of een DM stuurt via social media, of mij mailt op simone@supertiny.nl, wat voor jou fijn is!), neem ik z.s.m. contact met je op.