Een betaalbare website die jouw missie eer aan doet

De ideale oplossing als maatwerk niet in het budget past

Vol zelfvertrouwen zichtbaar worden

Als je net als ik bent, ben je ondernemer geworden omdat je iets wilt verbeteren in de wereld. Je staat te popelen om dat verschil te gaan maken en bent bezig je nieuwe onderneming op poten te zetten. Je wilt een goede website die jouw missie eer aan doet, een logo waar je mee herkend gaat worden en inspireren op social media.

Waarschijnlijk twijfel je tussen deze opties:

Zelf doen

Als je het allemaal zelf gaat doen, kost dat minder geld, maar des te meer frustratie en kostbare tijd. En eerlijk? Je ziet het er meestal aan af dat iets zelf in elkaar is geknutseld. Het gaat ten koste van ‘n goede eerste indruk, met het gevolg dat je doelgroep afhaakt en je onderneming niet van de grond komt.

Uitbesteden

Natuurlijk mag dat allemaal wat kosten, als je alles uitbesteedt aan een goede designer. Je bent met een maatwerk website, logo, huisstijl en social media templates al snel zeker € 2.500 kwijt. Dan héb je ook wel wat natuurlijk. Maar dat budget is er simpelweg niet voor iedereen.

Maar ik heb nog een andere optie…

Ik geloof niet dat het slim is om direct veel te investeren in een website. Want over een jaar heb je heel veel nieuwe inzichten en matcht je site misschien niet meer. Maar ik vind het óók eeuwig zonde als mooie missies niet serieus worden genomen door een knullige zelfgebouwde website.

Daarom heb ik een perfecte middenweg tussen DIY en maatwerk gemaakt.

Het SuperTiny-theme voor WordPress

Omdat de basis met dit thema al staat, kan ik super efficiënt websites maken. Dat bespaart ons beide tijd & geld. Zo kun je snel zelfverzekerd aan de slag, een geweldige indruk maken en je boodschap de wereld in slingeren.

 • De basis staat al: de techniek, meestvoorkomende pagina’s (home, over mij, aanbod overzicht, aanbod detailpagina, weggever inschrijfpagina, blog, contact) en indeling.
 • Hierdoor kost het mij minder tijd, waardoor de kosten lager zijn dan bij maatwerk.
 • Ik pas de vormgeving (kleuren, lettertypes, etc) aan naar jouw huisstijl en wensen.
 • Ik plaats jouw content (tekst + beeld) in de pagina’s.
 • Niet zelf aanklooien, maar je content over de schutting gooien en in korte tijd live!
 • Super professioneel overkomen zonder de hoofdprijs te betalen

De homepagina in verschillende stijlen:

Gebruik de buttons om verschillende invullingen/stijlen voor de homepagina te zien.

Wat in het template zit:

 • Vrijheid: je kunt bij elke pagina en je kunt alles aanpassen met het gebruiksvriendelijke systeem van Divi (theme t.w.v. $ 250) in WordPress.
 • Sjablonen: makkelijk nieuwe pagina’s aanmaken met sjablonen die klaarstaan in jouw huisstijl.
 • Blogsysteem: publiceer een nieuwe blog, en hij verschijnt automatisch tussen je laatste blogs op home en in het blog-overzicht.
 • Weggever inschrijfpagina: een pagina waar je potentiële inschrijvers voor je nieuwsbrief heen kan sturen. Ideaal als je bijv. een gratis e-book hebt en je maillijst wilt laten groeien.
 • Testimonials: voeg eenvoudig reviews van klanten toe (of verstop het blok als je deze nog niet hebt).
 • Documentatie: instructies over hoe het theme werkt en hoe je aanpassingen maakt. Dit gaat jou lukken!
 • Responsive: de website werkt perfect op desktop, laptops, tablets en telefoons.

Let’s throw in a logo

Oke, straks heb jij een super-fancy website. Zullen we dan ook gelijk zorgen dat daar linksboven (jeweetwel, die plek waar meestal het logo staat) een strak, professioneel logo komt te staan, zodat het matcht bij je website? Gaan we doen!

Als je nog geen logo hebt (of er niet blij mee bent), maak ik een eenvoudig, maar prachtig typografisch (= zonder illustratie) logo waarmee je kunt starten, zodat je meteen professioneel voor de dag komt. Geen extra kosten 🙂

De investering

Ik vind dat ondernemers met een mooie missie, óók met een beperkt budget, een killer-website verdienen. Ik wil dat jouw missie gaat slagen, en daar helpt een indrukwekkende website enorm bij.

SuperTiny Template

€ 897

 

 • Volledig werkende website met 6 pagina’s die je zelf makkelijk kunt aanpassen m.b.v. Divi
 • Inclusief typografisch logo (zonder illustratie)
 • Jij hoeft alleen je content en wensen voor vormgeving over de schutting te gooien
 • 60 min support via Skype
 • Documentatie over hoe je de site aanpast
 • Eén correctieronde zodra de site klaar is, mocht je toch nog een wijziging willen laten aanbrengen in kleuren, lettertypes, groottes, indeling.

Extra pagina’s
Heb je niet genoeg aan de standaard pagina’s? Dan bekijken we hoeveel extra pagina’s je nodig hebt en hoe we dat efficiënt kunnen aanpakken.
Meerprijs afhankelijk van de content

E-book ontwerp
Zorg dat je e-book óók goed ontworpen is en je hebt meteen een streepje voor bij die potentiële nieuwe klant.
+ € 347

Koppelen aan nieuwsbrief
Geen zin om uit te zoeken hoe je je nieuwsbrief-systeem (bijv Mailchimp) koppelt aan je site? Laat mij het voor je regelen.
+ € 95

Genoemde prijzen zijn ex btw.

FAQ

 

Gaat mijn website dan niet op die van je andere klanten lijken?

Nee, dat moeten we natuurlijk niet hebben. Ik zie het als geweldige uitdaging om binnen de lijntjes iets unieks en eigens te maken met jouw huisstijl, boodschap en sfeer. Zie ook de voorbeelden hoe een paar aanpassingen aan de vormgeving al een totaal andere look & feel kan neerzetten.

Moet ik goed zijn met WordPress?

Dat hoeft in principe niet vanaf dag 1, want ik zorg dat je site helemaal af is zodra ik hem voor je live zet. Natuurlijk is het wel goed om de basis van WordPress te kennen, zodat je je weg weet te vinden als je aanpassingen wilt maken. Hier kun je vast meer leren over WordPress. Van mij krijg je wél instructies over de werking van Divi, het premium template waarmee je site wordt gemaakt.

Pas je ook de indeling van pagina's aan als ik dat nodig heb?

Kleine veranderingen (zoals een blok verplaatsen, anders uitlijnen, weghalen of net anders invullen) zijn geen probleem. Echter hele blokken toevoegen wordt maatwerk, en daar is dit concept niet voor bedoeld. Twijfel je? Mail me je wensen en ideeën naar simone@supertiny.nl en dan kijken we of het binnen het template past, of dat een meerprijs nodig is, of dat maatwerk beter bij je past.

Kan ik zelf na oplevering meer pagina's toevoegen?

Jazeker! Je hebt volledige vrijheid. Ik maak sjablonen voor nieuwe pagina’s in jouw huisstijl, die je (m.b.v. de meegeleverde instructies) zo kunt invullen met nieuwe content.

Moet ik zelf een domeinnaam en hosting regelen?

Dat is aan jou 🙂 Je kunt het zelf regelen, maar als je zegt: “pfff daar snap ik allemaal niks van, doe dat alsjeblieft voor mij”, dan kan dat met mijn Hosting & Onderhoud-pakket. Voor € 34 p/m krijg je een domeinnaam, hosting op een goede server, onderhoud, updates, backups en 30 min per maand support en/of doorvoeren van aanpassingen op je site. Laat het even weten als je daar gebruik van wilt maken.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Mail me even op simone@supertiny.nl en ik beantwoord je vragen z.s.m. 🙂