Tijd voor een website die wérkt

Grote kans dat ook jij een poging hebt gewaagd om zelf je website te maken. Misschien ben je er nu wel mee bezig en zit je met je handen in het haar. Want het blijkt toch best lastig te zijn, ondanks al die gratis tools waarmee je tegenwoordig websites kunt bouwen. Wat plaats je waar? Hoe zorg je dat bezoekers op die knop klikken? Hoe voorkom je dat ze binnen 5 seconden alweer wegklikken? Of nog erger: dat ze jouw bedrijf niet serieus nemen omdat er duidelijk niet in is geïnvesteerd en daarom voor de concurrent kiezen

Al dat gepiel en gezwoeg… waarom gaat het zo moeizaaaaam?! Eigenlijk loop je keihard inkomsten mis, want de tijd die je in deze website hebt gestopt, had je kunnen steken in het werk voor jouw bedrijf. En al ben je zover dat je site uiteindelijk live is; blijkt hij niet te doen wat hij moet doen. Tegenvallende cijfers, weinig enthousiasme van bezoekers, Google ziet je niet staan en wat is het toch $%^@ing frustrerend dat het je zóveel moeite kost om één plaatje te veranderen. Let’s face it: dit werkt niet. Dit moet anders. 

Een goede website…

 • … geeft een professionele indruk aan bezoekers;
 • wint vertrouwen van bezoekers en zet jou neer als expert;
 • … vertelt op een sprankelende manier wie jij bent als ondernemer;
 • … is niet alleen informatief, maar inspireert bezoekers om met jou te werken;
 • … is makkelijk aan te passen door jouzelf;
 • … ziet er visueel fantastisch uit. Want het oog wil ook wat 🙂

Gun jezelf ook zo’n website

Oké, het is even een investering. Maar een goede website betaalt zichzelf terug en zal zoveel frustratie en tijd schelen. Niet meer zelf pielen en het maar moeten doen met iets waar je helemaal niet blij mee bent. Maar gewoon je wensen en content over de schutting gooien en mij voor jou de website laten maken die wérkt. Die potentiële klanten overtuigt te kopen en zorgt dat jij weer vol trots overal je website zichtbaar maakt. Laat die bezoekers maar komen!

Gebruik de pijltjes naast de laptop om meer voorbeelden te zien.

Hoe gaan we dat aanpakken?

i
Briefing

Eerst brengen we in kaart wie jij bent als ondernemer, wat je wilt bereiken met jouw bedrijf, welke onderdelen van jouw huisstijl al aanwezig zijn en wat jouw website allemaal moet kunnen.

l
Ontwerpen

Op basis van de briefing worden de besproken pagina’s ontworpen, waarin je huisstijl consistent wordt doorgevoerd. Je krijgt uiteraard de kans feedback te geven tijdens dit proces.

Bouwen

Als de ontwerpen akkoord zijn en de content door jou is aangeleverd (denk aan beeld en tekst), wordt de site gebouwd in WordPress.

Live gaan

Als de site helemaal af is, wordt hij verhuisd naar jouw hosting en ga je live! Je krijgt een gepersonaliseerde WordPress-handleiding en voor een afgesproken periode ondersteuning van mij.

“Simone heeft onze website weer helemaal fris en hip gemaakt. Ze begreep onze wensen en heeft deze vertaald naar een goede en bruikbare website. We zijn er heel blij mee.”

Marije & Annemiek – Me-motion

Je steunt dierenwelzijn als je je website door mij laat maken. Van elke factuur gaat 3% in het SuperTiny-potje.

De investering

In het website-pakket zit alles wat je nodig hebt voor een goede, wervende website. Heb je meer functies, meer pagina’s of een koppeling van je e-book nodig? Geef dat even aan in het aanvraag-formulier, dan wordt dat meegenomen in de offerte.

Website-pakket

€ 1.450

 

 • WordPress website met premium, op maat gemaakt ontwerp 
 • 6 uitgewerkte pagina’s (bijv. home, over, diensten, productpagina’s, contact)
 • Werkt goed op alle apparaten (responsive)
 • Nieuws/blogsysteem
 • Online, persoonlijke handleiding voor het aanpassen van je site
 • 14 dagen ondersteuning na oplevering

E-book ontwerp
Zorg dat je e-book óók goed ontworpen is en je hebt meteen een streepje voor bij die potentiële nieuwe klant.
+ € 295 (max 15 pagina’s in PDF-vorm)

Extra pagina’s
Heb je niet genoeg aan 6 pagina’s? Dan bekijken we hoeveel extra pagina’sje nodig hebt en hoe we dat efficiënt kunnen aanpakken.
Meerprijs in offerte, afhankelijk van de content

Extra functies
Alle functies die niet standaard in het website-pakket zitten. Bijv. afsprakensysteem, member-omgeving, e-book koppeling etc.
Meerprijs in offerte, afhankelijk van de wensen

Logo upgrade
Heb je een logo die wel toe is aan een opfrisbeurt, zodat hij mooi bij de nieuwe site past? Laat hem dan upgraden. Heb je nog geen logo? Neem dan even contact op.
+ € 399

Genoemde prijzen zijn ex btw.

Jaaa, ik wil een nieuwe website!

Woohoo! Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Dan stuur ik je ook een vragenlijst over je website. Die antwoorden helpen mij bij het maken van een gerichte offerte, en kunnen we op terugvallen gedurende het proces. Daarna maken we de briefing en kunnen we van start!

Hoeveel ervaring heb je zelf met WordPress?

Weet je al of je het pakket wilt uitbreiden met extra opties? Geen zorgen als je twijfelt; dit kan na overleg gewijzigd worden.