Laten we je website naar het volgende level brengen

In het begin was dit prima, maar nu moet hij echt beter

Ik snap het zó goed en zou het zelf ook doen als ik geen webdesigner was: als starter zelf je site maken. Het leek je best leuk (viel tegen, of niet?), het lijkt goed te doen tegenwoordig en het bespaart natuurlijk kosten. En eigenlijk moedig ik dat zelfs aan. Want je leert er ontzettend veel van: hoe websites werken, wat erbij komt kijken en vooral: ga je wel omzet draaien met jouw mooie missie?

Nu ben je een tijdje verder en je weet: het werkt. Het balletje rolt en je bent aan het groeien. Je bent een aantal inzichten verder en weet waar je naartoe wilt met je bedrijf. Alleen die zelfgeknutselde website… die matcht totáál niet meer.

Niet qua professionaliteit, niet qua vormgeving en niet qua boodschap. En wat werkt die site aanpassen toch $%^@!. Je durft je website niet eens meer te laten zien en bent lang niet zo gemotiveerd als in het begin om zichtbaar te zijn. Tijd om daar wat aan te doen!

Een goede website trekt moeiteloos ideale klanten aan

Onderschat de waarde van een killer-website niet. Het kan je ideale klant zich laten herkennen in jouw missie, nieuwsgierig maken naar meer, jou laten vertrouwen en jou als expert laten zien. En jij hoeft eindelijk niet meer onzeker te zijn over je website, je voelt je nu wél serieus genomen, je schaamt je niet meer en je wordt weer zelfverzekerd. Verkopen wordt zo een stuk leuker en moeitelozer.

Wat een goede website voor je kan doen:

 • Je hoeft niet meer onzeker te zijn over je huidige website; je zelfverzekerdheid krijgt een dikke boost
 • Zichtbaar zijn wordt weer leuk, want je bent supertrots op je nieuwe website
 • Je website maakt moeiteloos indruk op ideale klanten, waardoor ze je serieus nemen en vertrouwen als expert.
 • Je omzet groeit omdat ideale klanten zich sneller inschrijven, kopen of contact opnemen. 
 • De investering kun je daarom makkelijk terugverdienen

Ik heb een tijdje geprobeerd zelf een website te bouwen. Dat lukte redelijk, maar kostte veel tijd en energie en ging ten koste van ander werk. Daarnaast kreeg ik niet alles precies zoals ik wilde. Vandaar dat ik uiteindelijk heb besloten om het uit te besteden. Ik vind het gewoon zo ontzettend tof dat alles wat ik aanlever er zo mooi uit komt te zien op m’n website! De hele gecreëerde sfeer vangt perfect mijn persoonlijkheid en het gevoel dat ik wil uitstralen. Ik ben heel blij met het resultaat! Ik had het zelf niet beter kunnen bedenken.

Annick – More Than Wrds

Jouw missie verdient een prachtige, goed werkende website 

w
Kennismaking

Na ons ontwerpgesprek krijg je een (digitale) vragenlijst over jouw onderneming, wat je website moet kunnen en wat er al aan huisstijl-elementen aanwezig is. Met die antwoorden kan ik een gerichte offerte maken.

Content aanleveren

Met beeld en context kan pas écht een ontwerp creëren die helemaal aansluit bij jouw missie. Deze heb ik dus nodig voor ik start. Denk aan fotografie, teksten, je logo en huisstijl-elementen. Don’t worry; ik laat je t.z.t. precies weten wat ik nodig heb en begeleid je hierbij.

Ontwerpen

Ik ontwerp de besproken pagina’s, waar je huisstijl prachtig in wordt doorgevoerd. Zodra de homepagina af is geef je feedback en als die helemaal check is, maak ik de rest en werk ik dit uit in WordPress (i.c.m. het theme Divi). Daarna kun je nog eens feedback geven over de gehele site. 

Live gaan

Als de site helemaal af is, verhuis ik ‘m naar jouw hosting en ga je live! Je krijgt instructies waar je altijd op kunt terugvallen, om de site zelf aan te kunnen passen. Ook zal ik nog een uur met je Skypen voor extra support, mocht je er niet helemaal uit komen.

“De keuze voor Simone was snel gemaakt; haar werk is zo eigen, daar houd ik van. Geen ontwerp waar er al velen van zijn, maar echt iets voor mij gemaakt. Het fijnste aan werken met Simone vond ik dat ze hetgeen ik in mijn hoofd had, wist te vertalen naar een stijl die me echt als gegoten zit. Als ik een keer niet blij was met een element, gaf ik dat aan en wist zij meteen wat ik bedoelde. Nog veel knapper: ze wist het dan om te zetten naar iets waarvan ik niet wist dat ik het wilde, maar wat wel precies was wat ik wilde! Echt vakwerk.

Denk je erover om met Simone in zee te gaan: zeker doen! Je krijgt een persoonlijke, eigen, unieke site in samenwerking met een vakvrouw en niet onbelangrijk: je steunt ook nog eens haar goede doel.”

Rachel – Rachel &Co
Superfancy websitepakket

1.997,-

 

 • WordPress site i.c.m. thema Divi, met een uniek ontwerp voor jouw onderneming
 • Vragenlijst over jouw onderneming en website
 • 6 uitgewerkte pagina’s (bijv. home, over, diensten, productpagina’s, contact)
 • Blogsysteem + contactformulieren
 • Een feedbackronde voor de homepagina, en een grote feedbackronde voor de hele website
 • Handleiding voor het aanpassen van je site
 • Uur Skypen voor extra ondersteuning

Genoemde prijzen zijn ex btw en ex functies zoals een bestaalsysteem, ledenomgeving en afsprakensysteem. Betaling is mogelijk in 2-4 termijnen, zonder extra kosten.